Waarom Dutch Pharma

• Nederlands kwaliteitsproduct
In Nederland geproduceerd onder de Good Manufacturing Process (GMP) norm.

• Hoogste kwaliteit

• Gemak
Voordelig thuisbezorgd door uw brievenbus.

• Veilige verpakking
Al onze tabletten zijn stofvrij verpakt in beschermende doordrukstrips. Wel zo Hygienisch !

• Receptuur
Juiste mix van ingredienten garanderen een optimaal resultaat.

Onze producten worden in blisterverpakking (doordrukstrips) geleverd.

blisters

Voedingssupplement | Omega 3 Visolie

Goed voor hart- en bloedvaten
- Verbetert het geheugen en concentratievermogen
- Hooggedoseerde visolie capsules met EPA en DHA
- Ondersteunt bij afvallen

Omega 3 Visolie | Goed voor hart- en bloedvaten
Vette vis bevat essentiële vetzuren die goed zijn voor hart- en bloedvaten, gewrichten en ons geheugen. Om voldoende omega 3 binnen te krijgen, adviseert de Gezondheidsraad om twee maal per week vis te eten, waarvan minimaal één keer vette vis zoals haring of makreel.

Omega 3 Visolie van Dutch Pharma is een goede aanvulling voor wie het niet lukt om twee keer per week vis te eten. De hooggedoseerde visolie capsules bevatten EPA en DHA en bovendien extra vitamine E voor een betere bescherming tegen vrije radicalen. Omega 3 Visolie is ook geschikt voor kinderen.

Omega

Hoge kwaliteit
Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van DutchPharma in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Bijsluiter
Download bijsluiter 'Omega 3 Visolie' (PDF-formaat)

Vraag & Antwoord

Ik lust geen vis, wat nu?
Niet iedereen lust vis of haalt het om twee keer per week vis te eten. Door dagelijks visolie capsules te gebruiken krijgt u toch alle essentiële vetzuren binnen die uw lichaam nodig heeft.

Kan ik de visolie capsules makkelijk innemen?
De Omega 3 Visolie capsules van FitForMe zijn klein en daardoor gemakkelijk in te nemen met een glas koud water. U kunt de capsules het beste gebruiken tijdens de hoofdmaaltijd.

Is Omega 3 Visolie ook geschikt voor kinderen?
Kinderen vanaf 4 jaar die geen vis eten kunnen ook Omega 3 Visolie gebruiken.

Heb ik ook extra Omega 6 en 9 nodig?
Omega-6 en 9 zitten genoeg in de dagelijkse voeding, zoals in de olie waarin u bakt. Extra Omega 6 en 9 is dus niet nodig. Van omega 3 vetzuren krijgen we minder binnen, omdat het niet iedereen lukt minstens twee keer per week verse vette vis te eten, zoals de Gezondheidsraad adviseert.

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op. Een e-mail met uw vraag stuurt u naar info@dutchpharma.nl Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 010 75 30 663. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen van klanten
Beoordeling: ****- -

Peter: Ik ben zeer tevreden over mijn capsules. Ze zijn eenvoudig in te nemen en ze komen zo via de post binnen. Ik hou niet zo van vis, dus dit is een prettige aanvulling op mijn voeding.